Μήνυμα αλληλεγγύης στους απεργούς στην «Ελληνική Χαλυβουργία»

>> Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ 45 – (30200) – ΤΗΛ. 26310-22281 – (FAX 26310-25251)
Αναγνωρίστηκε με την υπ’ αριθ. 346/1955 απόφαση του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου

Μεσολόγγι 17/12/2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στην 47η μέρα έχει μπει ο συγκλονιστικός απεργιακός αγώνας των εργαζομένων στην Ελληνική Χαλυβουργία Α.Ε. Ένας αγώνας πολύμορφος και αποφασιστικός των εργαζομένων που δεν είναι διατεθειμένοι να υποκύψουν στους εκβιασμούς της εργοδοσίας και παλεύουν για την αξιοπρέπειά τους αρνούμενοι να επιστρέψουν στα καμίνια σαν υποαπασχολούμενοι των 500 ευρώ.

Η απεργία των εργαζομένων στην «Ελληνική Χαλυβουργία» δεν αφορά μόνο τους ίδιους τους απεργούς. Αντιθέτως αφορά όλους τους εργαζόμενους της χώρας μας που δίνουν καθημερινές μάχες ενάντια στα μνημονιακά μέτρα και στις άθλιες συμφωνίες της κυβέρνησης και των Τροϊκανών που τσακίζουν, λεηλατούν και τα τελευταία ψήγματα υπερηφάνειας που απόμειναν στον κόσμο της εργασίας.

Η Ελληνική Χαλυβουργία είναι η πρώτη βιομηχανία στην Αττική που με τον εκβιασμό για τις θέσεις εργασίας επιχειρεί να εφαρμόσει το 5ωρο, τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, το ωρομίσθιο, τις απλήρωτες υπερωρίες, την κατάργηση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων.
Είναι τεράστια λοιπόν η σημασία του αγώνα τους για όλους τους εργαζόμενους της χώρας μας.

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Μεσολογγίου στέλνει μήνυμα αλληλεγγύης στους συναδέλφους απεργούς και καλεί τα Εργατικά Κέντρα της Αττικής να συμπαρασταθούν με κάθε δυνατό τρόπο στον υπέρτατο αγώνα των συναδέλφων μας.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!
Κανένας μόνος του στην κρίση!
Η Διοίκηση του Ε.Κ. Μεσολογγίου

Δημοσίευση σχολίου