"Εκλογές εδώ και τώρα"

>> Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Με την απευθείας ανάθεση της εντολής διακυβέρνησης στους εκφραστές των συμφερόντων των δανειστών και της διεθνούς χρηματοοικονομικής βιομηχανίας, κλείνει ο κύκλος της Μεταπολίτευσης. Το πολιτικό σύστημα χρεοκόπησε και υπονομεύει τη λαϊκή κυριαρχία, την εθνική ανεξαρτησία και την κοινωνική συνοχή.

Όλοι οι μηχανισμοί χειραγώγησης και διαμόρφωσης της κοινής γνώμης επιδιώκουν να επιβάλουν στο λαό μας τη νέα δανειακή σύμβαση με όρους υποτέλειας και το νέο πολυετές Μνημόνιο, που επιφέρει ένα άνευ προηγουμένου κοινωνικό ολοκαύτωμα.

Οι συνθήκες είναι κρίσιμες και το ΟΧΙ των Ελλήνων, στη νέα αυτή περίοδο, θα είναι βροντερό. Οι νέες πολιτικές δυνάμεις, που βγαίνουν από τα σπλάχνα του Λαού μας, αξιώνουν από ΟΛΟΥΣ συμπόρευση σε μια ενωτική πορεία αφύπνισης και αγώνα, για την οικοδόμηση ενός αντιμνημονιακού, κοινωνικού, πατριωτικού και αναπτυξιακού μετώπου.

Οι συστημικές δυνάμεις παραδόθηκαν αμαχητί στους επικυρίαρχους. Οι μάσκες έπεσαν.

Ήρθε η ώρα του Λαού.

Έξω η Τρόϊκα.

Εκλογές εδώ και τώρα.

1 comments:

Ανώνυμος,  12 Νοεμβρίου 2011 στις 11:19 μ.μ.  

Ήρθε η ώρα του Λαού.

Έξω η Τρόϊκα.

Εκλογές εδώ και τώρα.

Οι μάσκες έπεσαν. Το ΟΧΙ των Ελλήνων θα είναι βροντερό.
Κλείνει ο κύκλος της Μεταπολίτευσης. Το πολιτικό σύστημα χρεοκόπησε και υπονομεύει τη λαϊκή κυριαρχία, την εθνική ανεξαρτησία και την κοινωνική συνοχή.

Δημοσίευση σχολίου