ΕΣΑ: "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ"

>> Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ο ΕΡΜΗΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1911

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ

Θα εκφράσουμε μια ακόμη φορά μια πρόβλεψη με την ειλικρινή ελπίδα - έστω αυτή τη φορά - η ίδια η ζωή και οι εξελίξεις να μας διαψεύσουν.
Η Κυβέρνηση που θα ορκιστεί σε λίγες ώρες δεν είναι ούτε ΄΄ Κυβέρνηση Σωτηρίας ΄΄, ούτε ΄΄ Εθνικής Συνεννόησης ΄΄, ούτε ΄΄ μεταβατική ΄΄, ούτε όπως αλλιώς κι αν επιχειρούν να την παρουσιάσουν.
Είναι Κυβέρνηση – πλυντήριο πολιτικών ευθυνών εκείνων που με τις πολιτικές επιλογές και πρακτικές τους έφεραν τη χώρα στην πλήρη απαξίωση και τους πολίτες στην έσχατη ανέχεια και απόγνωση.
Επιχειρείται με αυτή την Κυβέρνηση να φτιάξουν μια ΄΄ κολυμπήθρα του Σιλωάμ ΄΄ πολιτικού εξαγνισμού και να σύρουν συνυπεύθυνο και συνένοχο ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού.
Επειδή τα ζητήματα αλλά και οι αποφάσεις - όπως και οι ίδιοι οι θιασώτες και εμπνευστές της νέας Κυβέρνησης λένε - έχουν κατεπείγον χαρακτήρα και είναι κρίσιμα αλλά είναι και πρώτα και πάνω απ’ όλα πολιτικά, η λύση δεν μπορεί παρά να είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ !!.
Η μόνη αυθεντική πολιτική δυνατότητα σήμερα είναι οι άμεσες εκλογές και η ετυμηγορία των Ελλήνων πολιτών.
Εκτός εάν το ζητούμενο είναι να μην καταγραφεί στις κάλπες η αγωνιστική και διεκδικητική διάθεση των πολιτών, όπως αυτή έχει αποτυπωθεί έως τώρα στους δρόμους και τις πλατείες όλης της χώρας.

- ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ -


ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α

Δημοσίευση σχολίου