Το «Καλάθι Προϊόντων» της Δυτικής Ελλάδας

>> Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Με μόνο θέμα στην ημερήσια διάταξη το Επιχειρησιακό Σχέδιο για το «Καλάθι Προϊόντων» της Δυτικής Ελλάδας συνεδριάζει την ερχόμενη Δεύτερα στο Αγρίνιο το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Η συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με την πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστας Καρπέτας θα φιλοξενηθεί, παρόντος και του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτου 53) και θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα.

Την παρουσίαση του Επιχειρησιακού Σχεδίου με τίτλο «Καλάθι Προϊόντων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» θα κάνουν ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας Γιώργος Αγγελόπουλος και ο ειδικός αγορητής Δημήτρης Βάλαρης, περιφερειακός σύμβουλος από την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.

Να σημειωθεί ότι η τελική μορφή του Επιχειρησιακού Σχεδίου αποφασίστηκε την περασμένη Δευτέρα, στη συνεδρίαση της ειδικής Επιτροπής που συγκροτήθηκε με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το «Καλάθι» και η οποία συνεκλήθη υπό την προεδρία του κ. Αγγελόπουλου.


Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι η πρώτη σ’ όλη τη χώρα που ολοκληρώνει την προετοιμαστική διαδικασία για το «Καλάθι Προϊόντων».

Δημοσίευση σχολίου