...εδώ στο Αγρίνιο, ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΟΡΤΗ

>> Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ευχαριστεί τους χιλιάδες φιλάθλους που σε διάστημα λίγων ωρών εξάντλησαν το σύνολο των εισιτηρίων του τελευταίου εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής (σσ σήμερα) με τον Διαγόρα. Εκφράζει ταυτόχρονα τη λύπη της επειδή η περιορισμένη χωρητικότητα του γηπέδου, στερεί τη δυνατότητα από πολλούς ακόμα φιλάθλους να είναι παρόντες στον αγώνα, όπως το επιθυμούν.

Καλεί όσους θα βρεθούν στις κερκίδες να συμπαρασταθούν στην ομάδα όπως πάντα κάνουν, προκειμένου ο Παναιτωλικός να φτάσει στη νίκη και να εξασφαλίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία που είναι ο μεγάλος στόχος. Η ομάδα μας θέλει το αποτέλεσμα και οι ποδοσφαιριστές μας τη στήριξη όλων μας. Ας κρατήσουμε κάθε σκέψη για πανηγυρισμούς και φιέστες για μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του αγώνα.

Οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού χρόνια τώρα αποδεικνύουν πως ξέρουν να δημιουργούν όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα σε όλα τα παιχνίδια, συνδυασμένη με πολιτισμένη συμπεριφορά, γεγονός που τους κάνει ξεχωριστούς.

Σ’ αυτόν, τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα, καλούμε όλους να ακολουθήσουν την ίδια τακτική. Με τη μαζική τους συμμετοχή, με τα κυανοκίτρινα χρώματα να κυριαρχούν, με τη φωνή, το τραγούδι, το χειροκρότημα στην ομάδα μας, με σεβασμό στον αντίπαλο. Χωρίς βεγγαλικά, κροτίδες και ότι άλλο χαλάει αυτή την ατμόσφαιρα του. Χωρίς να μπει ούτε ένας φίλαθλος στον αγωνιστικό χώρο στη λήξη του αγώνα.

Να αποδείξουμε άλλη μια φορά ότι ο Παναιτωλικός είναι κάτι το ξεχωριστό και αποφασισμένος να αποκλείσει από το γήπεδό του εικόνες που αμαυρώνουν το ποδόσφαιρο.

Γιατί, εδώ στο Αγρίνιο, ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΟΡΤΗ.

Δημοσίευση σχολίου