Διήμερο αθλητικών εκδηλώσεων από το Δήμο Αγρινίου στη μνήμη του Μιχάλη Κούση

>> Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Ο Δήμος Αγρινίου διοργανώνει διήμερο αθλητικών εκδηλώσεων αφιερωμένο στη μνήμη του κορυφαίου Αγρινιώτη αθλητή Μιχάλη Κούση, το Σάββατο και την Κυριακή 19 και 20 Μαρτίου.

Το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 7.00 μ.μ. στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος (Αναστασιάδη 1) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση βράβευσης αθλητών, αθλητριών και συλλόγων που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε (2010) καθώς και ανθρώπων του αθλητισμού για την προσφορά τους.

Την Κυριακή 20 Μαρτίου θα διεξαχθεί για τέταρτη συνεχή χρονιά ο 4ος Ημιμαραθώνιος δρόμος «Μιχάλης Κούσης», σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Στερεάς και τα αθλητικά σωματεία ΓΕΑγρινίου, ΑΟ Αγρινίου «Ο Κόνδωρ», ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΄80, ΑΣ Δόξα Καινουργίου, Πρότυπος Αθλητική Ακαδημία, και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Η εκκίνηση του αγώνα (21.1 χλμ ) θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στη θέση Δογρή και ο τερματισμός στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο.

Πρόκειται για μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου που έχει γίνει πλέον θεσμός για το Δήμο και στην οποία θα συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων πολλοί πρωταθλητές μεγάλων αποστάσεων.

Δημοσίευση σχολίου