Συνάντηση Σαμαρά - Αποστολόπουλου

>> Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσο Αποστολόπουλο πραγματοποίησε χθες ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Πυθαγόρας Σαμαράς.

Ο κ. Γενικός επισκέφθηκε το Δημαρχείο Αστακού και στην ατζέντα της συνάντησης ο κ. Σαμαράς έθεσε σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τον νεοσύστατο Καλλικράτειο Δήμο, ζητώντας από τον κ. Αποστολόπουλο την άμεση επίλυση τους.

Αμέσως μετά την συνάντηση ο κ. Πυθαγόρας Σαμαράς προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Η Δημοτική αρχή προκειμένου να υλοποιήσει το σχεδιασμό της και να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις τις απέναντι στους δημότες χρειάζεται την αμέριστη συμπαράσταση της πολιτείας όπως αυτή εκφράζεται από τα όργανα διοίκησης. Ο κ. Αποστολόπουλος είναι πρόσωπο οικείο σε όλους εμάς και τυγχάνει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης μας και θεωρούμε από ρις μέχρι τώρα ενέργειες του ότι θα στοιχηθεί στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής ικανοποιώντας τις βασικές και κυρίαρχες επιδιώξεις . Στο πλαίσιο αυτό είχαμε μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία η οποία θα συνεργαστεί και στο μέλλον»

1 comments:

Ανώνυμος,  3 Φεβρουαρίου 2011 στις 8:42 π.μ.  

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Η ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ !ΚΑΙ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΉΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ (!) ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ (! ! !) ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ !Μάθε παιδί μου γράμματα ...

Δημοσίευση σχολίου