Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου

>> Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου έγινε στο EMILEON sport center στο Δ.Δ. Δοκιμίου από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. ΚΟΣΜΑ και τον πρόεδρο κ. ΓΡ. ΖΗΣΗ παρουσία του Δ.Σ. του συλλόγου, της αντιδημάρχου Αγρινίου κ. ΚΑΤΣΑΡΗ, του προέδρου του Οδοντιατρικού Συλλόγου κ. Ι. ΤΣΙΤΣΕΛΗ, του διευθυντή της τοπικής μονάδας του Ι.Κ.Α. κ. Π. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ καθώς και πολλών συναδέρφων Ιατρών.

Στην συνέχεια έγινε έκτακτη Γενική Συνέλευση ενόψει της κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου με τον τίτλο: « Διαρθωτικές αλλαγές και άλλες Διατάξεις»του Υπουργείου Υγείας κατά την οποία αποφασίστηκε η δυναμική συμμετοχή όλων των μελών του συλλόγου στις κινητοποιήσεις για την αποτροπή της ψήφισης του νομοσχεδίου.

Συμπαράσταση στον αγώνα των ιατρών του ΙΚΑ
Εν τω μεταξύ με ανακοίνωση του Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου, "συστήνει στους συναδέλφους ιατρούς να συμπαρασταθούν στον δίκαιο απεργιακό αγώνα των ιατρών του Ι.Κ.Α. και να μην γίνουν απεργοσπαστικός μηχανισμός διάσπασης του αγώνα τους", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και συνεχίζει: "Μόνο ενωμένοι θα πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο αγώνας αυτός είναι αγώνας για την επιβίωσή μας και την αξιοπρέπειά μας."

Δημοσίευση σχολίου