Νίκησε ο Παναιτωλικός - Αποχώρησε ο Νταλακούρας - Νέα εποχή με Τεννέ

>> Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Νικηφόρα έκλεισε τον α’ γύρο του πρωταθλήματος ο Παναιτωλικός, ο οποίος επιβλήθηκε με σκορ 2-0 της Ηλιούπολης.

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος στο 8’, αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, ενώ στο 35’ σημάδεψε με δυνατό σουτ το κάθετο δοκάρι. Ο Παναιτωλικός ανέβασε περισσότερο την απόδοσή του στο β’ ημίχρονο και πέτυχε τα δύο γκολ. Στο 52’ ο Μπαϊκαρά με ατομική προσπάθεια έκανε το 1-0, και στο 81’ ο Θεοδωρίδης με μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Καραμαλίκης με κεφαλιά έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στο δοκάρι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσενάμο, Ρότσα, Γκόλιας, Παλαιολόγος, Ετζενγκέλε, Δέντσας, Παππάς, Μουμίν, Θεοδωρίδης (82’ Μπουμάλ), Καούνος (73’ Καραμαλίκης), Γκούρμα (46’ Μπαϊκαρά).

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Μαράμα, Λεοντίου, Ουρόσεβιτς, Νικολόπουλος, Σικαλιάς (62’ Βάρα), Κρητικός, Ρουσάκης, Νιάρος, Δημήτρης, Θάνος (85’ Τσατσαρής), Φούφουλας.

Κόπηκαν 2,923 εισιτήρια, ενώ στην καθιερωμένη ψηφοφορία μετά το τέλος του αγώνα, ο Μουμίν αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης.

Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας για τον Γ. Νταλακούρα στον πάγκο του Παναιτωλικού καθώς: Μετά από συνάντηση της διοίκησης της ΠΑΕ με τον προπονητή Γιάννη Νταλακούρα, αποφασίστηκε από κοινού η διακοπή της συνεργασίας. Ο Γιάννης Νταλακούρας ανέλαβε τη θέση του προπονητή στον Παναιτωλικό πριν ένα χρόνο και συνέβαλε στην πολύ καλή πορεία της ομάδας στην προηγούμενη, όσο και στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ: Σε συμφωνία με τον Μπάμπη Τεννέ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας ήρθε η διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός. Ο Μπάμπης Τεννές έχει εργαστεί με επιτυχία σε πολλές ομάδες Α’ Εθνικής, Αθηναϊκό, Απόλλωνα Αθ., Καλαμάτα, Πανηλειακό, Πανελευσινιακό, Άρη Θεσ., Ακράτητο, Λεβαδειακό και μέχρι πρόσφατα στην Κέρκυρα, την οποία οδήγησε πέρσι για δεύτερη φορά στη μεγάλη κατηγορία.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας μας θα αναλάβει εργασία από τη Δευτέρα.

Δημοσίευση σχολίου