ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 4-0

>> Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερο ντεμπούτο για τον Μπάμπη Τεννε μπροστά στο κοινό της ομάδα μας. Οι παίκτες του για πρώτη φόρα φέτος πέτυχαν 4 γκολ χαρίζοντας μια εύκολη νίκη.

Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα το μόνο που κατάφερε είναι να επιδίδεται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα σε σκληρά μαρκαρίσματα με τον επικίνδυνο διαιτητή Δημητροπουλο να τα ανέχεται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το μόνο αρνητικό της σημερινής αναμετρήσεις ήταν η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Μουμιν στο 74λεπτο με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται στη διάθεση του Μπάμπη Τεννέ για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Λεβαδιακο.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 7λεπτο με τον Γκούρμα. Η συνέχεια ήταν ανάλογη με τους παίκτες του Μπάμπη Τεννε να δημιουργούν φάσεις αλλά να μην μπορούν να της τελειώσουν. Οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα δεν δημιουργούσαν φάσεις παρά μόνο σκληρά μαρκαρίσματα υπό την ανέχεια του Δημητροπουλου.

Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τους παίκτες του Αγροτικού Αστέρα πίσω στο σκορ και με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Παπαδόπουλο στο 40λεπτο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά για την ομάδα μας προσπαθώντας να βάλει ένα δεύτερο γκολ και να τελειώσει το παιχνίδι. Οι χαμένες ευκαιρίες συνεχίστηκαν μέχρι το 68λεπτο όταν ο Καουνος που μόλις είχε περάσει στο αγωνιστικό χώρο κατάφερε να σκοράρει και να τελειώσει το παιχνίδι. Η συνέχεια ήταν ανάλογη με τους παίκτες του Αγροτικού Αστέρα να χτυπούν και τον Δημηητροπουλο να μην τους τιμωρεί.

Τέλος στο 83λεπτο ο σπεσιαλίστας Θεοδωριδης με ωραία εκτέλεση φάουλ πέτυχε το τρίτο γκολ για την ομάδα μας και ο νεοεισελθών Μπελεβωνης με ωραία ενέργεια στο 90λεπτο πέτυχε το τέταρτο γκολ με αποτέλεσμα να αποθεωθεί από τους φίλαθλους της ομάδας μας.

(Πηγή:http://panaitolikos1926.blogspot.com/)

Δημοσίευση σχολίου