Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του δράστη της δολοφονίας στις Παπαδάτες

>> Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Θέμα χρόνου θεωρούν οι διωκτικές αρχές την ανακάλυψη του δράστη που μαχαίρωσε και σκότωσε τον 30χρονο Αλβανό, έξω από μπαρ στις Παπαδάτες, αφού από τις μέχρι στιγμής έρευνες είναι γνωστές οι ταυτότητες αυτών που συνεπλάκησαν, με τον άτυχο άνδρα, πατέρα ενός 3χρονου παιδιού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί το θύμα μαζί με άλλους δυο ομοεθνείς του διασκέδαζαν αρχικά στο Μεσολόγγι και στη συνέχεια πήγαν στις Παπαδάτες. Ο ένας από τους τρεις ο οποίος είναι και θείος του θύματος, δεν μπήκε στο μπαρ αλλά πήγε σε γειτονικό χωριό για να επισκεφτεί συγγενικό του πρόσωπο.
Επιστρέφοντας για να παραλάβει τη παρέα του, είδε τον ανιψιό του σωριασμένο στο έδαφος. έξω από το μπαρ.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση το θύμα έφερε στην πλάτη τραύμα από μαχαίρι, βάθους μόλις δυο εκατοστών, όμως το χτύπημα ήταν θανατηφόρο αφού προφανώς επλήγη αρτηρία και ο άτυχος 30χρονος πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει τρία άτομα που συνεπλάκησαν (τους 2 φίλους του θύματος και τον ιδιοκτήτη του μπαρ) και παράλληλα συνεχίζει τις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Από την προανάκριση έχει προκύψει ότι η παρέα των τριών αλλοδαπών είχε καταναλώσει υπερβολικά μεγάλη ποσότητα αλκοόλ αφού οι φίλοι του θύματος δεν είναι ακόμη σε θέση να καταθέσουν τι συνέβη το μοιραίο βράδυ.

(Πηγή:http://messolonghinews.blogspot.com/)

Δημοσίευση σχολίου