ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 28-29

>> Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

(στην φωτο δεξιά η Κριστίνα Τσομπάνου 1η σκόρερ μέχρι σήμερα του Ελληνικού πρωταθλήματος με την προπονήτρια και τερματοφύλακα Γκάμπι Ταταράκη (κέντρο)και την Αλεξάνδρα Ρίμπου (αριστερά).

Σε ένα καθοριστικό, για την συνέχεια του πρωταθλήματος, αγώνα τα κορίτσια του Αγρινίου έφυγαν νικήτριες απο τη δύσκολη έδρα της Πτολεμαίδας μας με 29-28.(11-13 το σκορ του 1ου ημιχρ.)

Παρ΄οτι η ομάδα μας βρισκόταν σε όλη την διάρκεια του αγώνα μπροστά στο σκορ, είτε απο δικά της λάθη είτε απο εσφαλμένα σφυρίγματα των διαιτητών, δεν μπόρεσε να πάρει διαφορά ασφαλείας.

M.V.P για την ομάδα μας για άλλη μια φορά η Κριστίνα Τσομπάνου. Μεγάλη εμφάνιση απο την Γκάμπι Ταταράκη, η οποία σε καθοριστικά σημεία του αγώνα για την ομάδα απέκρουσε και 2 πέναλτι.Πολύ καλή η Μαρία Κορομηλά ιδίως στο 2ο ημίχρονο, ενώ η Χριστίνα Δήμου πέτυχε 2 καθοριστικά γκολ.Συγκλονιστική η Ελένα Στάνκοβιτς, που 8 χρόνια στην Ελλάδα φόρεσε την φανέλλα πολλών Ελληνικών ομάδων και τις τίμησε όλες,με δάκρυα στα μάτια δεν μπορούσε να πιστέψει στα σφαλτσοσφυρίγματα των διαιτητών και ήθελε να αποχωρήσει απο τον αγώνα.

Δεν πρέπει όμως να αδικήσουμε καμία. Όλες οι κοπέλες έδωσαν τα πάντα για να φτάσει η ομάδα στη νίκη.Επαιξαν για την τιμημένη φανέλα του Παναιτωλικού. Μια φανέλα πολύ βαριά με ιστορία. Μια φανέλα 85 χρόνων.Επαιξαν για τη φανέλα .....ρε γαμώτο.. Τα τελευταία 4 λεπτά η ομάδα μας έπαζε συνεχώς με 4 παίχτριες απο συνεχή δίλεπτα !!!!!! Αξιοσημείωτο είναι από 57'-59' η ομάδα μας έπαιξε με 3 παίχτριες.
Πολή καλή και η ομάδα του Αρίωνα.

τα δεκάλεπτα 1ο ημίχρονο 2-3 7-8 11-13
2ο ημίχρονο 17-19 22-24 28-29
7 μέτρα(πέναλτι)4/6 Αρίωνας - 6/6 Παναιτωλικός

δίλεπτα: Αρίωνας 7 - Παναιτωλικός 10

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: (Tαταράκη Γαβριέλα) Ταταράκη, Σπυροπούλου, Ατσκαρ(5), Τσομπάνου (9),Κορομηλά(6), Δήμου(2), Στάνκοβιτς(3),Ρίμπου(4),Τσιρογιάννη, Στάικου, Μπαλατσούκα,Κραμποκούκη.Μαυρομμάτη.

ΑΡΙΩΝ:(Βακάλης Σ.) Καραπορναλίδου(5),Τερζούλη(1),Κατοπικίδου(1),Τσουτσουλάκη(3),Λαζαρίδου(3),Τσερεπή(2),Βαφειάδου(11),Κυνηγοπούλου,Αλεξανδρίδου,Κόρα,Νικολαίδου,Νικτάνη, Σουμτάκη.

(http://panetolikoshc.blogspot.com/2010/12/28-29.html)

Δημοσίευση σχολίου