Μεγάλη αύξηση των ποσοστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Αιτωλοακαρνανία

>> Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

(Από http://messolonghinews.blogspot.com/)
Από τα αξιοσημείωτα των περιφερειακών εκλογών είναι η μεγάλη άνοδος των ποσοστών της «Χρυσής Αυγής», στην Αιτωλοακαρνανία, σε σχέση με τις περυσινές επιδόσεις του σχηματισμού στις εθνικές εκλογές .

Κι αυτό γιατί ο συνδυασμός «Εθνική Συσπείρωση» με επικεφαλής τον Χρήστο Ρήγα, στο νομό Αιτωλοακαρνανίας συγκέντρωσε 3.496 ψήφους που αντιστοιχούν σε ποσοστό 2,57%.
Μάλιστα στο δημοτικό διαμέρισμα Μουσούρων στο δήμο Μεσολογγίου ο συνδυασμός της «Χρυσής Αυγής» κατέλαβε την πρώτη θέση!!! με 63 ψήφους έναντι, 52 του Γ. Παπαναστασίου, 38 του Απ. Κατσιφάρα και 28 του υποψηφίου του ΚΚΕ Ν. Καραθανασόπουλου.

Σε σχετική ανακοίνωση της «Εθνικής Συσπείρωσης» τονίζεται:

«Σε σύγκριση με τις 399 ψήφους που είχε λάβει στις Εθνικές εκλογές η άνοδος της εκλογικής μας δύναμης ξεπερνά το 700%. Καλωσορίζουμε τους συμπολίτες μας που συστρατεύτηκαν μαζί μας στον Αγώνα για την υπεράσπιση της Πατρίδος από τον αφανισμό . Εθνικό αφανισμό που θέλει να μας επιβάλει ο Παγκόσμιος Οικονομικός Αφέντης.
Η δύναμη που μας δίνει αυτή η συστράτευση θα γίνει Αγώνας ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και στην υποδούλωση από το εβραιοκρατούμενο ΔΝΤ, ενάντια στην άλωση των γειτονιών μας από τους "περιπλανώμενους Χριστούς" που μας φόρτωσαν χωρίς να μας ρωτήσουν, Αγώνας Εναντίον Όλων όσων υποσκάπτουν το Έθνος.
Ζήτω η αιωνία Ελλάς.»

Δημοσίευση σχολίου