"Πλημμύρισε το Αγρίνιο - Χείμαρροι οι χίμαιρες της προσφοράς"

>> Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Το μεγάλο αποχετευτικό έργο της πόλης του Αγρινίου αποκαλείται παντοροϊκό, κάθε Φθινόπωρο και Χειμώνα όμως γίνεται παντο-πλημμυριακό.

Δεν πέρασε ούτε μια μέρα μετά την φωτογράφηση του κ. Μοσχολιού με τον πρώην εργολάβο εργοδότη του και κατασκευαστή της Περιμετρικής του Αγρινίου και όλα αυτά τα ωραία περί «πραγματικά πρωτοποριακού έργου για το Αγρίνιο που ολοκληρώθηκε και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό» ή το άλλο που έλεγε ότι «κατασκευάστηκαν… και τα απαραίτητα υδραυλικά τεχνικά έργα για αποχέτευση - αποστράγγιση του δρόμου», αποδείχθηκαν όχι απλά και μόνο χίμαιρες προσφοράς, αλλά χείμαρροι.

Μετά από αυτό το «κακό» η Δημοτική αρχή στην προσπάθεια της να δικαιολογήσει, ίσως, τα αδικαιολόγητα μπορεί και να δηλώσει ότι «τίποτα δεν μπορεί να γίνει όταν ανοίγουν οι ουρανοί».

Σε αυτή λοιπόν τη δικαιολογία το μόνο που εμείς μπορούμε να πούμε, είναι το παρακάτω: Οι ουρανοί αυτής της πόλης ανοίγουν. Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Και όχι μόνο οι ουρανοί, αλλά και τα κλειστά συστήματα. Λίγες μόνο μέρες χρειάζονται ως εκείνη την Κυριακή του Νοεμβρίου που όλοι γνωρίζουμε.

Τα βίντεο που ακολουθούν, καθώς και οι φωτογραφίες που έπονται είναι αφιερωμένα στην προσφορά προς την πόλη της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Μήνυμα 1ο: Κάποιοι διεκδίκησαν και πήραν τα απαραίτητα έργα για την πόλη. Πόσο υπεύθυνα άραγε λειτούργησαν αυτοί, που πριν τα παραλάβουν τα οικειοποιήθηκαν;
Μηνυμα 2ο: Ευχαριστούμε την ΔΕΥΑΑ για τη άμεση επιβεβαίωση των πληροφοριών μας. Ελπίζουμε ο «εξονυχιστικός έλεγχος» να μην «ξενυχιάσει» την πληροφόρηση.
Μήνυμα 3ο: Δείτε τo επισυναπτόμενα βίντεο και φωτογραφίες και αναλογισθείτε…


1 comments:

Ανώνυμος,  15 Οκτωβρίου 2010 στις 5:52 μ.μ.  

Οταν η αλαζονεια της εξουσιας σε κανει να νομιζεις πως τα ξερεις ολα , και ο κοινονικοπολιτικος ναρκισσισμος δεν θεραπευεται απο τον ψυχιατρο αυτα παθαινουμε.
Ειναι δειγμα της πολιτικης του φρεατιου που εφαρμοζετε το τελευταιο καιρο... χα χα χα χα
θα σου καθαρισω το φρεατιο για να με ψηφισεις .
αλλα το παντοροϊκό παντοροϊκό πως να τους πουμε οτι κατι κανουμε χωρις να το κανουμε ? κομματικοπολιτικος πολιτισμος εν δρασει χα χα χα

Δημοσίευση σχολίου