ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

>> Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Κατατέθηκαν χθες τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών για τις προσεχείς περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, στους συμμετέχουν οι δυνάμεις και οι αγωνιστές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Πρόκειται για αντικαπιταλιστικά ψηφοδέλτια που αποτελούνται από αγωνιστές εργαζόμενους, άνεργους, αγρότες, νεολαίους, μετανάστες, που τοποθετούνται ξεκάθαρα ενάντια στην κυβέρνηση, το Μνημόνιο, την ΕΕ και το ΔΝΤ και καλούν τον λαό σε αγώνες για την ανατροπή της εφαρμοζόμενης πολιτικής όχι μόνο στις κάλπες, αλλά κυρίως πριν και μετά τις εκλογές.

Η κάθοδος των δυνάμεων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, σε συνεργασία με άλλες αντικαπιταλιστικές δυνάμεις και ανένταχτους αγωνιστές, σε 10 περιφέρειες και δεκάδες δήμους της χώρας αποτελεί σημαντικό βήμα για την παρουσία και τη δράση της αντικαπιταλιστικής αριστεράς, και αναδεικνύει την ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε πέμπτο πολιτικό φορέα σε αριθμό ψηφοδελτίων και υποψηφίων πανελλαδικά.

Συγκεκριμένα, το ψηφοδέλτιο που στηρίζεται από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ είναι:

Ο συνδυασμός «Αριστερή Παρέμβαση - Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα» με επικεφαλής τον Δημήτρη Δεσύλλα, γεωπόνο, ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και πρώην ευρωβουλευτή (1989-1994) που αποχώρησε από το ΚΚΕ διαφωνώντας με την πολιτική επιλογή της «συγκυβέρνησης».
http://arpa-de.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου