Σωτήρης Σταμουλάκης: υποψήφιος με το συνδυασμό του Γιάννη Λύτρα στο Δήμο Ξηρομέρου

>> Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Ο Σωτήρης Σταμουλάκης είναι Διοικητικός Διευθυντής του Κέντρου Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης Αμφιλοχίας (Κ.Α.Φ.Κ.Α.).

Κατάγεται από την Παπαδάτου και είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Δ.Δ. Παπαδάτου στο Δήμο Ξηρομέρου, με το συνδυασμό του Γιάννη Λύτρα «ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΑΓΗΣ- ανάπτυξη τώρα».

Ειδικότερα, έχει διατελέσει Τοπικός Σύμβουλος Δ.Δ. Παπαδάτου του Δήμου Φυτειών για τέσσερα χρόνια. Είναι Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Δ. Παπαδάτου του Δήμου Φυτειών και ήταν πρώτος σε σειρά εκλεγμένος Τοπικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του σημερινού Δημάρχου Φυτειών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ασχολείται ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για περισσότερα από δεκαπέντε (15) χρόνια.

Ο Σωτήρης Σταμουλάκης είναι ένας νέος άνθρωπος, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα του τόπου. Είναι ικανός, μαχητικός και διεκδικητικός όπου και όταν χρειάζεται για τον τόπο του.

Ο Σωτήρης Σταμουλάκης, σχετικά με την υποψηφιότητα του, έχει δηλώσει μεταξύ άλλων ότι: «Η νέα Διοικητική Μεταρρύθμιση (Καλλικράτης), φέρνει νέα δεδομένα στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλάζοντας τη σχέση Κράτους και πολίτη, προς όφελος φυσικά του πολίτη.
Το νέο αυτοδιοικητικό μοντέλο, απαιτεί σοβαρότητα, εμπειρία, τόλμη, πάθος, αξιοπιστία, ικανότητα, δυναμική, βούληση ώστε το όραμα του συνδυασμού του Γιάννη Λύτρα να γίνει πράξη.

Η υποψηφιότητα μου, στο πλευρό του αυριανού Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Λύτρα, αποτελεί την συνέχεια της ενεργής δράσης μου στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δημοτικού Διαμερίσματος Παπαδάτου. Ζητώ για άλλη μια εκλογική αναμέτρηση την ανανέωση της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μου στο πρόσωπο μου, ζητώ την ψήφο τους, ζητώ την δύναμη τους».

Η συμμετοχή του Σωτήρη Σταμουλάκη στο ψηφοδέλτιο νίκης του Γιάννη Λύτρα, αποτελεί μια σίγουρη, δυναμική και αξιόπιστη επιλογή.

Δημοσίευση σχολίου