Ο Βασίλης Αντωνόπουλος υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με το ΠΑΣΟΚ ;

>> Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Έντονη η φημολογία των τελευταίων 2-3 ημερών ότι ο κος Βασίλης Αντωνόπουλος θα είναι τελικά ο υποψήφιος αντιπεριφειάρχης του ΠΑΣΟΚ για την περιφερειακή ενότητα της Αιτωλοακαρνανίας.

Θυμίζουμε ότι ο κος Αντωνόπουλος μόλις το περασμένο Σάββατο παραιτήθηκε από την κούρσα διεκδίκησης του Δήμου Αγρινίου, στην οποία συμμετείχε ως "αντάρτης" του ΠΑΣΟΚ και για το σκοπό αυτό είχε συστήσει παράταξη με τον κο Δ. Τραπεζιώτη ενάντια στην επίσημη υποψηφιότητα του ΠΑΣΟΚ, τον κο Π. Μοσχολιό.

Φημολογείται όμως επίσης έντονα ότι η δεδομένη αμφιταλαντευόμενη στάση του κου Αντωνόπουλου έχει ενοχλήσει στελέχη και φίλους του ΠΑΣΟΚ. Ακόμη και εκείνους που ήταν διαθετημένοι να τον υποστηρίξουν ως δήμαρχο Αγρινίου και ενώ είχαν πειστεί από τα λεγόμενα του για το γνήσιο των προθέσεων του, εν τούτοις διαψεύστηκαν και βρίσκονται εκτεθειμένοι στο ίδιο τους το κόμμα.

Μέχρι την Παρασκευή πάντως θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, χωρίς όμως να αποκλείουμε και το ενδεχόμενο να μην είναι τελικά ο κος Αντωνόπουλος αλλά κάποιος -α  άλλος - η  υποψήφιος - α αντιπεριφερειάρχης με το ΠΑΣΟΚ.

Δημοσίευση σχολίου