Στον Σπήλιο Λιβανό καταλήγει μάλλον η ΝΔ για το Μεσολόγγι

>> Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

(Πηγή:http://www.aixmi-news.gr/)
Εντός των ημερών θα υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά με το χρίσμα της ΝΔ για τον δήμο Μεσολογγίου.
Σε αυτή την εκτίμηση συγκλίνουν όλες οι πληροφορίες που είναι σε γνώση μας με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταλήγει στην υποψηφιότητα Σπήλιου Λιβανού. Η τελική απόφαση θα ληφθεί σε συνάρτηση με τον δήμο Αγρινίου.

Εάν ο κ. Σταμάτης τελικά πει το «ναι» και αποφασίσει να διεκδικήσει τον μεγαλύτερο αιτωλοακαρνανικό δήμο, τότε ο κ. Λιβανός θα πάρει την θέση του στην Βουλή και θα προτιμήσει την ησυχία που προσφέρει το Κοινοβούλιο από την μάχη με την καθημερινότητα και τα πολλά προβλήματα που έχουν σωρευθεί στον δήμο της πρωτεύουσας. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποτελέσει μια δυνατή υποψηφιότητα που θα κοντραριστεί επί ίσοις όροις με τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ.

Το τελευταίο μοιάζει να είναι μια ακόμη παράμετρος της ανακοίνωσης Λιβανού που ίσως και να προηγηθεί από τον χρισμένο του ΠΑΣΟΚ. Το κυβερνών κόμμα άλλωστε καθυστερεί πάρα πολύ την ανακοίνωση του εκλεκτού του στο δήμο Μεσολογγίου αφού πιέζεται από πολλές πλευρές.

Στην περίπτωση, τέλος, που ο κ. Λιβανός διεκδικήσει τον δήμο Μεσολογγίου θα έχει στο πλευρό του τον αντάρτη του 2006 Ν. Μουρκούση και ίσως τον Γ. Πρεβεζάνο.

Δημοσίευση σχολίου