Τέλη Αυγούστου οι αποφάσεις ΣΥΡΙΖΑ για περιφερειακές - δημοτικές εκλογές

>> Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Στο πολιτικό πλαίσιο για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου και στις υποψηφιότητες που μπορούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να το εκφράσουν, επικεντρώνεται η συζήτηση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι σχετικές διεργασίες γίνονται με βάση την απόφαση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του σχήματος τον περασμένο μήνα η οποία απευθύνει κάλεσμα σε όλες τις δυνάμεις της αριστεράς, στον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας που έρχεται σε ρήξη με την πολιτική του μνημονίου και στη ριζοσπαστική οικολογία. Παράλληλα, στο τέλος του μήνα θα κορυφωθούν οι διαδικασίες και οι προτάσεις διαφόρων χώρων, τα αποτελέσματα των οποίων θα απασχολήσουν τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έπειτα θα υπάρξουν και οι τελικές αποφάσεις.

“Η συνάντηση του χώρου της αριστεράς με δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ που παίρνουν σαφείς αποστάσεις από την πολιτική του κυβερνώντος κόμματος, είναι το ζητούμενο”, υπογραμμίζουν στελέχη της ηγεσίας του σχήματος, ενώ προσθέτουν ότι “πρέπει να συμβάλλουμε τα μέγιστα στην ανάπτυξη τέτοιου χαρακτήρα διεργασιών”. Τα ίδια στελέχη σημειώνουν πως “σε αυτή την κατεύθυνση αναζητούνται πρόσωπα φερέγγυα που να μπορούν να εκφράσουν ένα κοινό πλαίσιο ενάντια στο μνημόνιο”.

(Πηγή: http://www.avgi.gr/)

Δημοσίευση σχολίου