Απάντηση σε δημοσίευμα για απολογισμό του Δήμου Ναυπάκτου

>> Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για μία ακόμη φορά «οι συνήθως βιαστικοί» εκτίθενται. Αγνοώντας την καθημερινή πραγματικότητα που είναι αδιάψευστος μάρτυρας του έργου που με υπευθυνότητα υλοποιεί η Δημοτική Αρχή ουσιαστικά την «εγκαλούν» γιατί δεν παρουσιάζει το έργο της στη χρονική συγκυρία που αυτοί θέλουν!

Τους ενημερώνουμε λοιπόν ότι αυτή η Δημοτική Αρχή με σύνεση και υπευθυνότητα, σεβόμενη την οικονομική συγκυρία και κυρίως τους πολίτες που καθημερινά βλέπουν το έργο της προχωρά στην Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα γίνει λεπτομερειακή παρουσίαση του σημαντικού έργου της σε χρόνο που θα ανακοινωθεί με την ολοκλήρωση των μεγάλων παρεμβάσεων και του έργου που υλοποιεί.

Να τους θυμίσουμε άλλωστε ότι μόνο αυτή η Δημοτική Αρχή κάνει την Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και μάλιστα στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα, στην οποία συμμετέχουν ενεργά οι πολίτες.

«Οι βιαστικοί» μπορούν και να περιμένουν λίγο ακόμη , αφού η προσπάθεια πολιτικής επιβίωσης σε μία συγκυρία που απορρίπτει τους λαϊκισμούς και την ανέξοδη ρητορική δεν μπορεί να αποβαίνει σε βάρος του ουσιαστικού και οφθαλμοφανούς έργου αυτής της Δημοτικής Αρχής, το οποίο οι πολίτες καθημερινά επικροτούν.

Δημοσίευση σχολίου