Κύμα παραιτήσεων ;

>> Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Παραιτήσεων συνέχεια, σήμερα, αυτοδιοικητικών στελεχών στο νομό μας.

Μετά την παραίτηση του προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου, του Ναυπάκτιου Στάθη Λουκόπουλου σήμερα και ο αντιδήμαρχος Μεσολογγίου, Γιάννης Σπανός, υπέβαλε την παραίτηση του, η οποία και έγινε αποδεκτή από το Δήμαρχο Μεσολογγίου.

Ο κος Αναγνωστόπουλος πάντως δήλωσε: «Είμαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω τον μέχρι σήμερα αντιδήμαρχο Μεσολογγίου, Γιάννη Σπανό για τη δημιουργική μας συνεργασία και την προσφορά του στο δήμο, ως μέλος της δημοτικής μας αρχής, τόσο στη διετία που διετέλεσε πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ(2007-08) όσο και στην αντιδημαρχία(2009 -10).

Ταυτόχρονα όμως, θέλω να τονίσω ότι μου είναι εντελώς ακατανόητοι οι λόγοι που τον οδήγησαν να υποβάλει σήμερα την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου, αφού στερούνται κάθε βάσης.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο δρόμο που διάλεξε να ακολουθήσει.»


Δεν γνωρίζουμε αν είναι όντως ακατανόητοι οι λόγοι που οδήγησαν τον κο Σπανό σε παραίτηση, αποτελεί πάντως δικαίωμα του η παραίτηση. Να θυμίσουμε ότι ο κος Σπανός στην επιστολή παραίτησης του κάνει λόγο για υπονόμευση εκ των έσω της θέσης του.

Παρόλα αυτά οι παραιτήσεις λίγο πριν το τέλος της θητείας και ουσιαστικά σε προεκλογική περίοδο, είναι δυνατό να δώσουν τροφή σε σχόλια για τις επικείμενες ή προσδοκόμενες κινήσεις των παραιτηθέντων στελεχών.

Δημοσίευση σχολίου