Στην Αθήνα παρουσιάζεται το βιβλίο "Οι Άγιοι της Αιτωλοακαρνανίας" του Χρήστου Σιάσου

>> Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς ο Αιτωλός» με την υποστήριξη της «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» του Δήμου Αθηναίων διοργανώνουν τα εγκαίνια της Εικαστικής Εκθέσεως με τίτλο: «ΦΥΣΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» και την παρουσίαση του βιβλίου του Καθηγητή-Συγγραφέα, Χρήστου Σιάσου με τίτλο: «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ».

Η εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κκ. Ιερώνυμου θα γίνει την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010, στις 8 το βράδυ στην αίθουσα «Νίκος Γκάτσος» στην «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ», Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι). Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής θα τελέσει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος , κκ. Ιερώνυμος.

Για το βιβλίο του Χρήστου Σιάσου θα μιλήσουν: ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Θάνος Μωραΐτης και ο ... Αναπληρωτής Καθηγητής – Γενικός Γραμματέας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Παναγιώτης Κοντός και ο ίδιος ο συγγραφέας.
Των ομιλιών θα προηγηθούν χαιρετισμοί από: τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» Δήμου Αθηναίων κ. Φώτη Ιγνατίου, την Ακαδημαϊκό, πρώην Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Άννα Μπενάκη – Ψαρούδα, τον Γεν. Γραμματέα του Πανελληνίου Συνδέσμου Φίλων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών – Ακαδημαϊκός κ. Ευάγγελος Μουτσόπουλο και από τον πρόεδρο του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ», κ. Κωνσταντίνος Μπαλωμένο.

Η Εικαστική Έκθεση θα συνεχίσει να λειτουργεί στην αίθουσα «Νίκος Γκάτσος» στην «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ», Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι), από την Τετάρτη 23 Ιουνίου έως και την Τρίτη 29 Ιουνίου 2010 και οι ώρες λειτουργίας της, θα είναι καθημερινά από τις 7:30μμ έως 10:00μμ.
(http://messolonghinews.blogspot.com/)

Δημοσίευση σχολίου