Επίσκεψη Τ. Αποστολόπουλου στην Αιτωλοακαρνανία

>> Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, κ. Τάσος Αποστολόπουλος θα επισκεφθεί τη Δευτέρα, 10-5-2010, την Αιτωλοακαρνανία όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με Δημάρχους της περιοχής και την Τρίτη με την Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Δήμητρα Μπάστα-Γεωργακοπούλου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του κ. Γενικού έχει ως εξής:

• Τη Δευτέρα 10 Μαΐου, ενόψει της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας στις 12-05-2010, σχετικά και με το θέμα συζήτησης για το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα, «ΑΕΙΦΟΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ» (ΑΝΑΣΑ), θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους Δημάρχους της περιοχής, στις έδρες των Δήμων Μεδεώνος, Παλαίρου, Ανακτορίου, Αμφιλοχίας και Μενιδίου.

• Τη Τρίτη 11 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί, για το ίδιο θέμα, συνάντηση μεταξύ των Γενικών Γραμματέων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Περιφέρειας Ηπείρου, κ. Αναστάσιο Αποστολόπουλο και κα. Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα.

• Τη Τετάρτη 12 Μαΐου, ο Γενικός Γραμματέας θα μεταβεί στο Δ.Δ. Βόνιτσας Δήμου Ανακτορίου, όπου θα προεδρεύει της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας με θέματα :

1. Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για τη περιοχή του Αμβρακικού Κόλπου με τίτλο «Αειφορική Ανάπτυξη στην Αμβρακικό (ΑΝΑΣΑ)»
2. Ενέργειες για την επιτάχυνση υλοποίησης ανελαστικών υποχρεώσεων των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ (Ειδική Συλλογική Απόφαση Μελετών Περιφέρειας για έργα ΠΕΠ-ΕΣΠΑ)

Δημοσίευση σχολίου