Γ.Φ.Σ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανακοίνωση Δ/Σ

>> Πέμπτη 6 Μαΐου 2010


Γ.Φ.Σ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ/Σ

Κατόπιν συνεδρίασης του Δ/Σ/ του Γ.Φ.Σ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ που έλαβε χώρα στα γραφεία του, ομόφωνα θα ήθελε να ευχαριστήσει πρώτα απ’ όλα τους προπονητές και τους παίχτες του, για την πανάξια άνοδο της ομάδος μπάσκετ του συλλόγου μας στην Γ’ εθνική κατηγορία και τον εξαιρετικό κόσμο του, για την συμπαράσταση του σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας , από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, όσο επίσης όλους τους χορηγούς μας οι οποίοι μας στήριξαν μας στηρίζουν, και θα συνεχίζουν να το κάνουν, στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ. Ωστόσο, θα ήταν παράβλεψη να μην συγχαρεί τους διαιτητές του τελικού του πρωταθλήματος κ. Μητσόπουλο και κ. Σιόρεντα που στάθηκαν αντάξιοι στην ομαλή διεξαγωγή του πιο κρίσιμου παιχνιδιού της κατηγορίας.

Τέλος οφείλει να ευχαριστήσει την διοργανώτρια αρχή Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε, για την άρτια διεξαγωγή όχι μόνο του τελικού, αλλά και όλης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και των play-off.

Τυχόν διενέξεις πάνω στην ένταση του πρωταθλήματος, τις αφήνουμε στο παρελθόν. Πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του basket στην πόλη μας.
Τα μέλη
Στεργίου Παναγιώτης
Σύρμος Αλέκος
Κράλλης Χαράλαμπος
Γερμανός Περικλής
Κυριλής Ανδρέας
Μανδέλος Γεώργιος
Παπατριανταφύλλου Γεώργιος
Δίπλας Διονύσιος
Δάρλας Φίλιππος

Αγρίνιο 5 Μάιου 2010

Δημοσίευση σχολίου