404 εκατ. ευρώ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

>> Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Υπεγράφη την Πέμπτη 06/05/2010 στο πλαίσιο της 2ης Συνεδρίασης της Διάσκεψης των Προέδρων των Επιτροπών Παρακολούθησης των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, του ΠΑΑ και του Ε.Π. Αλιείας παρουσία και εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από την Υπουργό Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κα Λούκα Κατσέλη και τον Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Αναστάσιο Αποστολόπουλο, η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ που αφορά στην υλοποίηση του ΠΕΠ Δυτικής Ελλάδας για το χρονικό διάστημα έως το 2015.

Με την συμφωνία αυτή απελευθερώνονται πλέον όλοι οι πόροι του ΠΕΠ Δυτικής Ελλάδος προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος πέραν όσον κατευθύνονται προς τις επιχειρήσεις μέσω των τραπεζών ή του αναπτυξιακού νόμου.

Με την υπογραφή της συμφωνίας αυτής το ποσό της εκχώρησης ποσών προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για διαχείριση αυξήθηκε από € 249.693.195,00 σε € 404.048.115,29

Ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κος Αναστάσιος Αποστολόπουλος δήλωσε αμέσως μετά την εκδήλωση: «Η κυβέρνηση υλοποίησε τις εξαγγελίες της για πραγματική αποκέντρωση των πόρων προς τις περιφέρειες, τώρα εμείς σηκώνουμε τα μανίκια και υλοποιούμε»

Για την ακριβή κατανομή των πόρων πατήστε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου