Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Φυτειών

>> Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Ομόφωνα ψηφίστηκαν –εξαιρουμένων τριών θεμάτων – τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της τακτικής συνεδρίασης του Δ.Σ του Δήμου μας στις 5/3/2010.

Τα δύο (2) θέματα που αφορούσαν αναμορφώσεις προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος καθώς κι ένα(1) θέμα που αφορούσε δρομολόγηση διαδικασιών για κατοχύρωση ακινήτου από την πλευρά του Δήμου ψηφίστηκαν με δέκα (10) ψήφους υπέρ κι έναν(1) που δήλωσε «παρών».

Ξεχωριστό ενδιαφέρον είχαν τα παρακάτω θέματα:
Α) Εγκατάσταση συστήματος πυρασφάλειας σε Δημοτικούς χώρους.
Αφορά την εγκατάσταση συστήματος παρακολούθησης με ανιχνευτές καπνού σε 250 σημεία του Δήμου, κάμερες μακρινών αποστάσεων και ασύρματη επικοινωνία όλου του συστήματος μέσω της ηλεκτρονικής υποδομής του Δημαρχείου με την Πυροσβεστική υπηρεσία και τα κέντρα επιχειρήσεων της Νομαρχίας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος

Β) Αποδοχή δωρεάς ιδιοκτησίας αδερφών Μπέτση.
Επίσης το Δημοτικό Συμβούλιο έκανε αποδεκτή τη δωρεά των Αδερφών Μπέτση οι οποίοι δωρίζουν έκταση περίπου 12 στρεμμάτων στο Δήμο Φυτειών με σκοπό να χρησιμοποιηθεί για.. «υποδομές κκοινής ωφέλειας» όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.
Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Τζαχρήστας εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους δύο Δημότες για την δωρεά τους και σύσσωμο το Δ.Σ αποφάσισε την έκφραση δημοσίων ευχαριστηρίων στους δύο δωρητές.

Δημοσίευση σχολίου