Αδικείται ο Παναιτωλικός από το αποτέλεσμα, 1-1 με τον ΟΦΗ

>> Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το σημερινό παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ.

Αν ο γκολκίπερ του ΟΦΗ, Πολυχρόνης Βεζυρίδης, δεν «κατέβαζε ρολά», σίγουρα ο ΟΦΗ δεν θα κατάφερνε να φύγει ούτε με τον βαθμό από το Αγρίνιο.

Δυνατά μπήκαν στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι παίχτες του Παναιτωλικού και ...
μόλις στο δεύτερο λεπτό έχασαν σημαντική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Μετά από αδράνεια στην άμυνα του ΟΦΗ, ο Θεοδωρίδης έκανε το σουτ με τον Βεζυρίδη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Με την εκτέλεση του κόρνερ ο Μπαϊκαρά έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.

Ο Παναιτωλικός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 13 το σουτ του Δημούτσου πέρασε λίγο άουτ. Στο 17΄, Μπαϊκαρά και Δημούστος συνδυαστήκαν άψογα με τον τελευταίο να κάνει το σουτ όμως ο Βεζυρίδης και πάλι παρών αποκρίνει τον κίνδυνο.

Ο ΟΦΗ στην πρώτη του αξιόλογη προσπάθεια του στο παιχνίδι βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Στο 28΄ Ζορμπάς εκμεταλλευόμενος την κακή εκτίμηση του Πονηρού με πολύ ωραίο σουτ έβαλε σε θέση «οδηγού» την ομάδα του πραγματοποιώντας το 0-1.

Οι «κυανοκίτρινοι» έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Ζουλούδης έκανε το σουτ, ο Βεζυρίδης απέκρουσε την μπάλα όμως ο Δημούτσος "πήρε το ριμπάουντ" και με κοντινό πλασέ πραγματοποίησε το 1-1.

Το πρώτο τέταρτο της επανάληψης πέρασε χωρίς ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση τους και απείλησαν στο 62΄ με το σουτ του Μπαϊκαρά να καταλήγει λίγο άουτ. Στο 64΄ ο ΟΦΗ έχασε καλή ευκαιρία να πάρει και πάλι το προβάδισμα όταν το σουτ του Βλόνταρτσικ πέρασε λίγο άουτ. Στο 73΄ο Αγρίτης έδωσε στον Βλόνταρτσικ με τον Ζουρούδη να παίρνει τη μπουκιά από τον στόμα από τον επιθετικό του ΟΦΗ και να διώχνει.

Οι γηπεδούχοι αύξησαν ακόμα περισσότερο την πίεση τους στην συνέχεια και στο 80΄ έχασαν την πιο καλή τους ευκαιρία στο παιχνίδι όταν το σουτ που επιχείρησε ο Δημούτσος σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Βεζυρίδη. Η τελευταία ευκαιρία του παιχνιδιού άνηκε στον Παναιτωλικό. Στο 81΄ το σουτ του Μουμάλ πέρασε λίγο άουτ.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο για τις δύο ομάδες με το 1-1 να παραμένει.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Πονηρός, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Δέντσας, Δημούτσος (87’ Χάντζιτς), Μπαϊκαρά, Στούρμπακ, Ζουρούδης, Θεοδωρίδης (69’ Μπουμάλ), Μουμίν.
ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Κωνσταντινίδης, Ζορμπάς (82’ Μπούρμπος), Αγρίτης, Κάλαϊτζιτς, Κιάσσος, Πόποβιτς (66’ Καρακατσάνης), Νατσούρας, Βλόνταρτσικ (76’ Ογκουνσότο), Κατσικογιάννης, Μπερτίν.

* Μετά από ψηφοφορία των δημοσιογράφων MVP αναδείχτηκε ο Ντενίζ Μπαϊκαρά

** Με αφορμή τη συμπλήρωση 84 χρόνων από την ίδρυση του Παναιτωλικού, πριν την έναρξη του παιχνιδιού τιμήθηκαν οι δύο μεγαλύτεροι σε ηλικία παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Σπύρος Καρακίτσος και Θανάσης Σπανόπουλος. Αναμνηστικές πλακέτες τους απένειμαν (φωτο) ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Φώτης Κωστούλας και ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Βασίλης Σταρακάς.

(Φωτο Δερβίσης)

(Πηγές: http://www.panetolikos.gr/ - http://www.2810.gr/)

Δημοσίευση σχολίου