"Μάχες" για τους Διοικητές στο Νοσηλευτικά Ιδρύματα του Νομού

>> Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Διαβάζουμε στο Messolonghi News ότι: "Σε «γόρδιο δεσμό» τείνει να εξελιχθεί η διαδικασία για την επιλογή νέου ΔΣ στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, αφού για ακόμη μια φορά η επιλογή του προέδρου του (σ.σ. διοικητή) γίνεται με μικροπολιτικά κριτήρια και όχι με αυτά που ζητά η κοινωνία.
Παρά τις πομπώδεις ανακοινώσεις περί ανοιχτής διαβούλευσης για την επιλογή του «αρίστου», η όλη διαδικασία εξελίσσεται σε μια μάχη «μέχρι εσχάτων» για την επιλογή του «εκλεκτού» του ενός εκ των τεσσάρων βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος."


Αντίστοιχα και παρόμοια σχόλια θα μπορούσε να κάνει κάποιος και για τις επιλογές στα υπόλοιπα νοσηλευτικά ιδρύματα του νομού μας, Αγρίνιο, Αμφιλοχία κτλ. Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά όταν για τους Διοικητές στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα του Νομού έγινε προημερών  σύσκεψη! στο Υπουργείο Υγείας  παρουσία των τοπικών Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ!

Οι "εκλεκτοί" λοιπόν του κόμματος, των μηχανισμών, των βυζαντινισμών, των βουλευτών διαγκωνίζονται για τη θέση. Καμμία ανοικτή διαδικασία, κανένα σχέδιο για την επίτευξη έργου. Πρώτη προτεραιότητα η κατάληψη της θέσης. Είναι άραγε αυτά που χρειάζεται ο νομός αλλά και η χώρα μας στην σημερινή εποχή;

Δημοσίευση σχολίου