Πρόταση Κατσικόπουλου για τη Δυτική Ελλάδα

>> Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Αίσθηση προκαλεί η ομιλία του Νομάρχη Αχαϊας κου Δ. Κατσικόπουλου στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Όπως διαβάζουμε στο http://www.thebest.gr ο κος Κατσικόπουλος μίλησε για το δικό του όραμα που αφορά την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το αναπτυξιακό μέλλον των τριών νομών (Αχαϊα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία). Έκανε αναφορά στον Καλλικράτη, ενώ κατέληξε λέγοντας ότι το στοίχημα για την αυτοδιοίκηση είναι μεγάλο και δεν χωρούν μικροτοπικές αντιλήψεις και εμμονές.

Ο Νομάρχης Αχαϊας και όπως δείχνουν τα πράγματα επίδοξος αιρετός Περιφερειάρχης, έκανε εκτενή αναφορά σε έργα της Ν.Α Αχαϊας και επιτεύγματα της θητείας του ενώ παρουσίασε προτάσεις για την ανάπτυξη των τριών Νομών και  εξέφρασε το όραμα του δηλαδή να γίνει η Δυτική Ελλάδα, ο τρίτος πόλος ανάπτυξης στη χώρα.

Ισχυρίστηκε δε ότι οι κάτοικοι των Νομών της Δυτικής Ελλάδας έχουν εμπεδώσει πλέον την κοινή τους ταυτότητα και το κοινό αναπτυξιακό τους μέλλον και κατέληξε λέγοντας:
"Έχουμε πρόταση για την Δυτική Ελλάδα. Ξεκινάμε από το σημερινό συμβούλιο την υλοποίηση της
Κοιτάζουμε προς το μέλλον χωρίς εμμονές και μικροτοπικές αντιλήψεις. Η 1/1/2011 είναι ένας νέος σταθμός στην πορεία μας. Ας κοιτάξουμε μπροστά"


Από τα παραπάνω γίνονται σαφείς και οι επιδιώξεις του κου Κατσικόπουλου να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο την επόμενη μέρα του "Καλλικράτη" σε μια Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τα σημερινά γεωγραφικά όρια.

Δημοσίευση σχολίου