Συνέχεια στην κόντρα Αναγνωστόπουλου - Πρεβεζάνου

>> Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Συνέχεια στην αντιπαράθεση του με τον πρώην Δήμαρχο Μεσολογγίου δίνει ο νυν Δήμαρχος Γιάννης Αναγωστόπουλος με νέες δηλώσεις του. Ο κος Αναγνωστόπουλος κατηγορεί τον κο Πρεβεζάνο για έλλειψη πολιτικών επιχειρημάτων, φυγομαχία, προσπάθεια εντυπωσιασμού προς άγρα ψήφων και αντιπαρέρχεται τους χαρακτηρισμούς που του αποδόθηκαν.

Ακολουθούν οι πλήρεις δηλώσεις του Δημάρχου. Εμείς έχουμε να σχολιάσουμε ότι το επίπεδο της αντιπαράθεσης και όσα λέγονται εκατέρωθεν μάλλον δεν ταιριάζουν με τον ιερό τόπο στο οποίο στο οποίο διαδραματίζονται...


Ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση σχετικά με τη δημοσιοποίηση απόψεων του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας για την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης:

«Ο κ.Πρεβεζάνος για να δικαιολογήσει - λόγω έλλειψης πολιτικών επιχειρημάτων - τη φυγομαχία του και την αποχώρησή του από μια ακόμη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, καταφεύγει σε ψεύδη καιύβρεις.

Κι αυτό διότι ήταν αδιανόητο να συζητηθεί θέμα για το οποίο δεν είχε υπάρξει οποιαδήποτε πρότερη ενημέρωση της δημοτικής αρχής, ώστε να γίνειεμπεριστατωμένη ενημέρωση του σώματος. Γι’ αυτό άλλωστε και η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι ο Δήμαρχος απέρριψε την συζήτηση του θέματος που πρότεινε ο κ. Πρεβεζάνος.

Επιπλέον, αν ο κ. Πρεβεζάνος τόσο στην θητεία του, ως δήμαρχος της Ιερής Πόλης, όσο και ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, με την κυβερνητική θέση που κατείχε επεδείκνυε ανάλογο ζήλο για την επίλυση διαφόρων ζωτικών ζητημάτων του δήμου,τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για τους συμπολίτες μας.

Όσον αφορά την έκφραση «πολιτικού νάνου» που απευθύνθηκε στον δικηγόρο Μεσολογγίου κ. Μιχάλη Πετρονικολό ο χαρακτηρισμός είχε πολιτικά και μόνο χαρακτηριστικά.

Κατά συνέπεια, για ακόμη μια φορά ο κ. Πρεβεζάνος προσπάθησε ατυχώς να εντυπωσιάσει προς άγρα ψήφων, ενώ ο αρχαιοελληνικός χαρακτηρισμός για το πρόσωπό μου κάθε άλλο παρά μειωτικός εκλαμβάνεται, αφού αναφέρεται στον τρόπο πειράγματος των αρχαίων Κλαζομενίων (σ.σ. πόλη της Μικράς Ασίας)…»

Δημοσίευση σχολίου